Sunday, September 26, 2010

HONDA CIVIC 2011 ???

Adakah ini model civic 2011...mmmm dari pemerhatian saya...nak sama mcm honda City baru la..rasanya civic 8th Gen masih lagi menjadi pujaan hati ku lagi..tah taktau la kenapa ramai yg amat suka dengan generasi Civic ni. Designnyer mmg best...sporty..mcmner pun saya akan mendapatkan juga honda civic terutama sekali yg 8th gen punyor..baru la hati ni puas..kalau tak huh..
Tapi kan tak bleh nak buat spekulasi lg selagi model 2011 ni tak terparking depan aku...hehehe mana la tau dlm gambar mgkn nmpk tak segak tp kat luar bila di banding bezakan dgn  kereta yg lain br bleh bg komen sepenuhnyer kan..tp yg pasti Honda Design pasti tidak akan mengecewakan peminatnyer kecuali City yg sebelum skg ni..tak berapa best sgt mcm ikan Lohan...mgkn time tu ikan lohan dok famous kot...tu yg depa adaptasikan lohan tu pada kereta depa dgn harapan dapat sambutan la..ekekekek

No comments: