Thursday, February 10, 2011

SEBARKAN : MUSUH UTAMA ISLAM


Akan datang Panji-panji Hitam dari Timur, seolah-olah hati mereka adalah kepingan-kepingan besi. Sesiapa mendengar tentang mereka, hendaklah datang kepada mereka dan berbaiatlah kepada mereka, sekalipun merangkak di atas salji.

(Al-Hafiz Abu Naim)

Ada berbagai pendapat tentang siapa panji-panji hitam dari timur ini pada pendapat aku siapa sahaja yg berada disebelah timur yg tahu dan peduli dgn isu ini merekalah tentera panji-panji hitam itu tidakkah anda perasan sesiapa yg mengetahui dan peduli tentang hadith ini baik individu atau kumpulan secara x langsung mengibarkan panji2 dgn warna yg sama.Bukankah Allah telah menyematkan diminda pejuang-pejuangNya agar menggunakan panji hitam sebagai panji pasukan dan menyeru jika melihat panji hitam supaya bersatu!!! kerana salah seorang pemuda yg mengibarkan panji-panji hitam itu adalah imam mahdi .Sesungguhnya kumpulan2 kecil ini akan bersatu menjadi satu ketumbukkan tentera yg besar dan kuat sehingga apabila ia keluar dari khurasan tidak mampu dihalang sehingga dipacakkan di ilya.Dialah Allah yg mengajar manusia dgn kalamNya(kata-kata) sesungguhnya benarlah kekuasaanNya membentuk tentera dgn hanya menyeru!


surah YA- SIN ayat 82:


Sesungguhnya keadaan kekuasaanNya apabila Ia menghendaki adanya sesuatu, hanyalah Ia berfirman kepada (hakikat) benda itu: ” Jadilah engkau! “. Maka ia terus menjadi.


Sabda Nabi SAW, Apabila keluar Panji-panji Hitam dari arah Khurasan, tidak akan ada sesuatu apa pun yang dapat menghalangnya hinggalah dipacakkan di Ilya. (At-Tarmizi)Mutiara Kata1.Perang umpama permainan catur "chess" target utama adalah "the KING" tewasnya ia maka tamatlah permainan2.Strategi yg baik adalah mengecilkan musuh kerana matlamat "the KING" adalah memenangi permainan dia tidak peduli berapa ramai askarnya mati3.Tumpukan pada ketuanya!!!mati ketuanya askarnya akan hilang arah bagai kambing yg tiada pegembalanya4.Perkara yg paling penting dlm peperangan adalah mengenali musuhnota khas utk agen illuminati: anda terlalu bangga dengan kebijaksanaan anda dan terlalu memperlekeh dan meremehkan umat islam tidakkah anda sedar siapa yg kami sembah!!! Dialah Allah yg menciptakan anda sebijak itu dan Allah juga berjanji membantu kami menghancurkan anda!!!


Bersama-sama kita islam dan bukan islam memerangi illumianti=penyembah syaitan

Sumber dari MelayuKuHebat

No comments: